دومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان برگزار شد

استاندار یزد بر بیمه محصولات کشاورزی تأکید کرد

به گزارش روابط عمومی، "محمدعلی طالبی" در دومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان یزد که روز شنبه 5 مهر ماه‌ ۹9 بصورت غیرحضوری و ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات دستگاه‌های اجرایی و گزارشهای ارائه شده با اشاره به نزدیک شدن به روزهای سرد و پربارش استان در فصل پائیز، اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل پائیز و پیش‌بینی‌های صورت گرفته در جهت بارندگی در استان و کشور، دستگاه‌های مسئول باید آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه خسارت‌های احتمالی بارندگی در سطح استان داشته باشند.
"طالبی" همچنین با مهم خواندن بحث بیمه برای از بین بردن یا به حداقل رساندن عوارض ناشی از وقوع خطر ، توجه جدی اعضای ستاد به این موضوع خصوصا بیمه کشاورزی را خواستار شد.

وی همچنین بر حضور میدانی مدیران، نظارت بر پروژه های مدیریت بحران و ارائه گزارش مستمر تاکید نمود.

استاندار یزد افزود: حل مشکل پایگاه امداد هوایی با محوریت معاون هماهنگی امور عمرانی میتواند بخش اعظمی از مشکلات استان و امداد هوایی را حل نماید.

 

سپس معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ضمن تشکر از کارهای انجام شده در زمینه پیگیری بانک جامع اطلاعات مدیریت بحران استان ، از مدیرکل مدیریت بحران خواست تا گزارش بروزرسانی و تکمیل این بانک تا سه ماه آینده تهیه و ارائه گردد.

محس صادقیان همچنین بر تجهیز ادارات شهرستانی منابع طبیعی به تجهیزات اطفای حریق تاکید و پیشنهاد اعطای مجوز چرای موقت توسط منابع طبیعی و محیط زیست را قابل بررسی و اجرا دانست.

در ادامه مدیرکل مدیریت بحران استان یزد ضمن تاکید بر موضوع آموزش گفت: بحث آموزش، پیش بینی و پیشگیری بیشترین تمرکزی است که قبل از شکل گیری هر بحرانی باید به آن توجه نمود که خوشبختانه در این قانون جدید به آن تاکید شده است.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد خاطرنشان کرد: اعضای ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران باید ضمن شناسایی نقاط حادثه خیز ، احصاء تصرفات غیرقانونی حریم و بستر، آزادسازی بستر رودخانه ها ، لایروبی مسیلها و تنقیه پلها ،روستاهای در معرض سیلاب اقدامات متناسب به قید فوریت انجام داده و رفع خطر نمایند.

محمود شاکری شمسی افزود: در كشور ما در زمینه بیمه محصولات كشاورزی و مدیریت خطر پذیری آن بسیار ضعیف عمل شده است که البته جبران به موقع خسارت در كنار مزایای قطعی بیمه محصولات كشاورزی موجب تقویت انگیزه لازم در جهت ترویج فرهنگ این نوع بیمه می شود.

وی همچنین در ادامه برلزوم اجرای مصوبات ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان ها تاکید کرد و گفت: باید مصوبات ستاد شهرستان به صورت کامل اجرایی شوند و تمامی دستگاه‌های عضو نیز باید تمام اقداماتشان را به دبیر خانه ستاد ارائه نمایند.

 

لازم بذکر است در ابتدای جلسه مدیرکل هواشناسی، مدیرکل منابع طبیعی و مسئول GIS  مدیریت بحران، گزارشی از وضعیت بانک اطلاعات استان، پیش بینی وضعیت آب و هوایی در فصول پاییز و زمستان و گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حریق های مراتع و جنگلها ارائه نمودند.