مدیرکل مدیریت بحران استان: بیاییم از اتفاقات و حوادث گذشته درس بگیریم

مدیرکل مدیریت بحران استان در اولین جلسه دبيران مديريت بحران فرمانداریها در سال 98 ، ضمن تشکر از تلاشها و سختکوشی های دبیران مدیریت بحران فرمانداریها، بر مستندسازی و تهیه گزارش حوادث در شهرستانها تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه دبيران مديريت بحران فرمانداریها در سال 98 به ریاست "محمود شاکری شمسی" و با حضور کارکنان مدیریت بحران استان و دبیران مدیریت بحران فرمانداریها برگزار شد.

شاكري شمسي در ابتداي جلسه ضمن خير مقدم به دبيران وكارشناسان مديريت بحران به اهميت مولفه نظم و انضباط پرداخت و موضوع آموزش را از اهم وظايف و محورهاي كاري خود دانست.

مدير كل مديريت  بحران استان در ادامه  به مواردي از جمله تشكيل مرتب و پر محتواي شوراي هماهنگي مديريت بحران شهرستان ها پرداخت و تعامل و همكاري بيش از پيش همكاران، تقويت سازمان هاي مردم نهاد و بازديد موثر و جدي از پروژه هاي آبي و خاكي را خواستار شد.

شاکری شمسی ضمن تاکید بر عبرت آموزی از حوادث گذشته گفت: لازم است با مرور و تحلیل گزارش اتفافات گذشته، از تکرار اشتباهات جلوگیری و نواقص خودمان را برطرف کنیم. چرا باید یک زلزله در دو کشور با ریشتر نزدیک به هم، آمار تلفات جانی و مالی بسیار متفاوتی داشته باشد. اگر از اتفاقات و حوادث گذشته درس بگیریم و سعی در رفع نواقص و کمبودها بکنیم، در حادثه بعدی یک گام جلوتر هستیم و شاهد تلفات زیادی نخواهیم بود.

وی ادامه داد: اگر بر آئین نامه 2800 خوب نظارت شود نباید شاهد تلفات سنگین در زلزله باشیم. ما اگر ارتباطمان با مردم را بیشتر کنیم و همچنین آموزشهای لازم را به قشرهای مختلف جامعه انتقال دهیم خیلی از تلفات حوادث طبیعی کاسته خواهد شد.

شاکری شمسی ، مقاوم سازی ساختمان ها، ایمنی در برابر سیل و زلزله، تشکلهای مردم نهاد، جلوگیری از تجاوز به حریم رودخانه ها، اهمیت درج اطلاعات در سامانه سجاد و آمادگی دستگاه ها و تجهیزات آنها را از مواردی دانست كه باید به آن توجه ویژه شود.

مدیرکل مدیریت بحران در ادامه جلسه بر اهمیت موضوع آموزش و بیمه تاکید نمود و از دبیران خواست تا مقوله آموزش و بیمه را در شهرستانها بطور جدی پیگیری نمایند.

پس از آن، دبیران مدیریت بحران شهرستانها به تشریح عملكرد حوزه های خود پرداخته و موضوعاتی از قبیل جايگاه دبيران بحران شهرستان ها ، کمبود خودرو بحران در فرمانداریها ، عدم امكان درج قنوات خسارت ديده در سامانه سجاد، تعدد وظايف دبير بحران، تکرر آتش سوزي در كارخانجات و عدم ایمن سازی بخش قابل توجهی از صنایع و زمان بر بودن سير پروسه مكاتبات در فرمانداريها را عنوان كردند.