مدیرکل مدیریت بحران استان گفت: تمامی خسارت های حوادث طبیعی باید به سمت بیمه حرکت کند نه اینکه دولت خسارت پرداخت کند.

تمامی خسارت های حوادث طبیعی باید به سمت بیمه حرکت کند

به گزارش روابط عمومی، شاکری شمسی مدیر کل مديريت بحران استان پيش از ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت بیمه منازل مسکونی و تجاری استان که با حضور نمایندگانی از بیمه، اقتصاد و دارائی، دفتر امور شهری و روستایی استانداری برگزار شد اظهار داشت:  در کشور ما حوادث طبیعی بسیاری رخ داده و همه روزه ما را تهدید می‌کند. سوانحی مثل زلزله و سیل پیامدهای ناگواری را در کوتاه‌مدت به همراه داشته و خسارات زیاد و سنگینی را برای دولت و مردم به بار می‌آورد.

وی ادامه داد: ما بايد باور کنيم بحران و حادثه خبر نمي‌کند و مديران سطح استان‌ و شهرستانها بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي داشته باشند که هيچ گاه در شرايط بحراني و حادثه ، مسائل و بار مشکلات را به سطح ملي منتقل نکنیم.

مدیر کل مديريت بحران استان ابراز کرد: بیمه نقش موثری در ارتقای ایمنی بناها و همچنین کاهش خسارات در مخاطرات طبیعی دارد، چرا که اساسا شرکت های بیمه قبل از بیمه کردن خانه ای موارد ایمنی آن را بررسی می کنند و پس از آن بیمه نامه صادر می شود، بنابراین در این مرحله بخشی از نواقص ایمنی بناها و به ویژه منازل و اماکن تجمعی رفع می شود.

اين مقام مسئول افزود : جبران این خسارات یکی از بخش‌های مهم در چرخه مدیریت بحران سوانح می‌باشد. خوشبختانه امروزه راه حل‌هایی برای کاهش فشار خسارات وارد شده بر دولت و مردم در دوره‌های مختلف بازیابی وجود دارد که بیمه یکی از راه‌‌حل‌های اصلی جبران خسارت می‌باشد و سهم بیمه ها ، بسیار پر رنگ تر از دیگر راهکارهاست. بنابراين بايد انواعي از بيمه نامه هاي زلزله باتوجه به نيازجامعه و ميزان پذيرش افراد جامعه جهت كاهش ريسك و خسارت هاي ناشي ازآن وجود داشته باشد.

شاکری شمسی ادامه داد: هر چه انگیزه مردم برای استفاده از بیمه بیشتر شود تلفات و خسارات پرداختی توسط مردم کاهش خواهد یافت. البته موضوع آموزش‌ را با مناسب‌ترين کيفيت دنبال خواهیم کرد و براي اين مسئله نيز در قانون جدید مدیریت بحران ، دو واحد درس دانشگاهي و کتب مدارس اضافه شده است و همچنين آموزش مردمي را در دستور کار داريم که اجرا مي‌شود.